ЗА КОМПЛЕКСА

E

Еко Хотел - Драчево е единствения подобен хотел в околията на село Драчево. Разположен в полите на Странджа планина и в близост до река Средецка и Факийска е чудесно място за хора търсещи спокойствието на селския туризъм съчетан със съвременни удобства и вкусна храна приготвена от био продукти. Продукти произведени единствено и само чрез плодородието на Странджанския балкан.

Мисията ни е ориентирана към насърчаване на еко и алтернативен туризъм. Вкусната и здравословна Странджанска кухня ежедневно се приготвя от готвача на хотела, като се използват най-пресните съставки добити от градината на хотела.

Хотела е част от комплекс от съоръжения с екологична насоченост които и продължават да търпят развитие. Към днешна дата са въведени мерки за пестене на енергия, чрез слънчеви панели, крушки, датчици и енерго ефективни уреди като постепенно подменяме старите модели с нови.

Подобрихме изолацита във всички стаи, така че да се запази студен въздух вътре през лятото и топъл през зимата. Стремим се към разделното събиране на отпадъците и към закопуване на продукти само от местни производители. Засадихме и продължаваме да садим дръвчета и растения на територията на комплекса. Ние обучаваме нашите служители в опазване на околната среда и полезни практики, които те носят със себе си. Пристигайки при нас Вие ще можете спокойно да се отдадете на забележителната красота на Странджа и да смесите почивката и релакса с вкуса на истинската прясна храна.

Разположен на 30 км от Бургас и на 6 от град Средец Еко Хотел - Драчево е лесно достъпен. Локализацията му го прави правилния избор за алтернативен начин на прекарване на вашата отпуска, ваканция или семейно събитие. Можем да организираме дневни обиколки на местностите на село Драчево, разходка с коне и понита, разходка с ATV и джипове, както и ловни и риболовни излети.

100GreenLogo_final

УСТОИЧИВО ЗЕМЕДЕЛИЕ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Задайте вашият въпрос и ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден:

Екипът на Еко Хотел Драчево е на ваше разположение по всяко време да отговори на вашите въпроси. За бърза и актуална информация относно цени и настаняване е за предпочитане да се свържите с нас по следните начини:

  • Адрес: с. Драчево, общ. Средец
  • Телефон за резервация: 0888760325, 0887960273
  • Имейл за резервация: rezervacia@ecohotel.bg
  • Управител: Михайл Михайлов
  • Имейл управител: mihail_zp@abv.bg