МЕХАНА

"Ставайки дума за хранене то трябва да се отбележи, че се започва с беседката. Тя е подходящо място да се насладите на сутрешна или следобедна закуска, кафе или пресен чай набран сутринта, наслаждавайки се на безгрижния планински живот. За обяд и вечеря гостите ни имат право на избор между Механата и Барбекюто. Механата с капацитет до 20 места, е подходяща за събиране при студените дни от годината, обзаведена в битов стил и с камина тя е подходящото място за всяко събиране, целогодишно. Външното барбекю с кухненски бокс и камина с възможност за употреба и през топлите и през студени дни от годината, също може да бъде правилния избор. 

Използваните от нас продукти са с доказано качество и подбрани специално за вас. При приготвянето на храната нашия готвач се стреми да си служи с храна, която е органична, без пестициди и консерванти, където е възможно. Тук може да опитате натурално, произведено във фермата прясно и кисело краве мляко и сирене.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Задайте вашият въпрос и ние ще ви отговорим в рамките на 1 работен ден:

Екипът на Еко Хотел Драчево е на ваше разположение по всяко време да отговори на вашите въпроси. За бърза и актуална информация относно цени и настаняване е за предпочитане да се свържите с нас по следните начини:

  • Адрес: с. Драчево, общ. Средец
  • Телефон за резервация: 0888760325, 0887960273
  • Имейл за резервация: rezervacia@ecohotel.bg
  • Управител: Михайл Михайлов
  • Имейл управител: mihail_zp@abv.bg